Partnership

Relatie aangaan, samen ondernemen, inzichten en kennis delen.

Wij ondersteunen locaties als marketing- en boekingspartner. Wij promoten u in en buiten uw regio en bewerken doelgroepen die tot de beslissers binnen boekingstrajecten van bedrijfsevenementen behoren. In een open partnership zorgen wij ervoor dat onze partners gebruik gaan maken van hun eigen kracht. Tools en kennis zijn veel meer beschikbaar dan in het verleden. Ons team en netwerk speelt hier al jaren op in waardoor we een buitengewoon sterke marketingpartner kunnen zijn. Het betekend slimmer en zelfstandiger gebruik te maken van ons vertelgereedschap om succesvolle marketing te kunnen bedrijven.

Met passie bouwen aan relaties, contact houden, respect verwerven en er samen iets geweldigs van maken. Dat is waarmee wij ons bezighouden.

Nieuwe marketing richt zich niet meer op één merk maar ook op marktsegmenten. Bereik koop je niet meer in maar verkrijg je door participatie. Ondernemingen worden uitgever van hun eigen producten en diensten en onderzoeken de wensen van hun klant. In deze zeer dynamische wereld winnen alleen zeer dynamische en innovatieve bedrijven. Werk samen met Businessbookers en haal het meeste uit uw bedrijf!

Een partnership met ons is een samenwerking waarbij jarenlange kennis en ervaring in locatiemarketing worden ingezet om gezamenlijk een optimaal resultaat te behalen.

Interesse? neemt contact met ons op of maak direct gebruik van deze aanbieding.

Adresgegevens

Enthousiast geworden over over een partnership? Wij, het gehele team van Businessbookers, voorzien u graag van een perfect passend advies én u krijgt veelzijdige ondersteuning bij het samenstellen van een marketingaanpak op maat!

Net als u, zijn wij op zoek naar vuurwerk in een partnership!

Businessbookers BV
Hoofdstraat 1
6942AP Didam
E-mail: sales@businessbookers.nl

Wilt u in contact komen met ons vul dan hiernaast uw gegevens in.
Wij zijn ook direct bereikbaar op telefoonnummer 0316 – 581910.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een afspraak om te horen wat wij voor u kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht