Aanbieding

Bereik de zakelijke boeker, versterk uw positie

Hoe bereikt u uw doelgroep?
In een sterk versnippert media landschap zit uw doelgroep steeds vaker ergens anders. Waar zitten ze en hoe kunt u zich in de huidige markt met steeds meer concurrentie goed profileren? Vertel UW verhaal en kom in contact met uw doelgroep door uw verhaal te verspreiden in ons krachtige zakelijke netwerk.

Wij zorgen voor een sterke positie en veel zichtbaarheid bij de beslissers !

ACTIE: Neem gedurende 12 maanden voordelig een krachtige positie in de zakelijke markt en ontdek ook doelgroepmarketing in de leisure markt.

Deze buitenkans laat u 12 maanden kennis maken met ons netwerk en geeft u zicht op mooie leads met de daarbij behorende omzetten. Om u precies te laten zien wat het effect is van de campagne bieden wij u nu zelfs, indien u wenst, een GRATIS actiepagina aan met daarbij behorend een domein om alle traffic van de diverse acties te kunnen meten.

Deze buitenkans laat u kennis maken met ons netwerk en geeft u zicht op mooie leads met de daarbij behorende omzetten. Deze kennismakingsaanbieding bestaat uit de volgende onderdelen.

Arrangementenpromotie
Wij bieden u binnen ons netwerk 5 arrangementen aan die u kunt verdelen over de thema's: vergaderen, feesten, evenementen en congressen. Boekbare arrangementen die door een professioneel reserveringsteam worden opgepakt en omgezet worden in boekingen. Onder andere via Vergaderen.nl en feest.nl.

Bedrijfspresentatie
Binnen deze aanbieding plaatsen wij uw locatie GRATIS op onze bedrijfspresentatiesites. De aanvragen die via deze sites tot stand komen worden ook weer opgepakt door ons professionele reserveringsteam! Indien relevant plaatsen wij een presentatie op de volgende sites. Vergaderruimte.nl, Congrescentrum.nlenTrainingslocatie.nl.

Social Media
Social Media krijgt vandaag de dag steeds meer invloed op een zoek en boek gedrag van de verschillende doelgroepen. Binnen deze aanbieding zorgen wij er voor dat uw locatie ook via onze social media kanalen onder de aandacht wordt gebracht. U kunt hierbij denken aan storytelling via blogs als Congres.nl en Zakelijk.nl, nieuwsbrieven en ook via verschillende socialmedia kanalen als LinkedIn en Twitter.

Uw leisure arrangementen in het netwerk van Recreatief.nl
Wij zorgen voor mooie groepsboekingen tegen uw eigen prijzen rondom onder andere deze thema's. Golf, Romantiek, Beauty & Wellness , Culinair, Families, Vrienden, Fietsen & Wandelen, Kerst & Oud en Nieuw.

Wij bieden dit kennismakingspakket aan op basis van een commissie van 15% per gerealiseerde boeking.
U betaald na behaalde resultaten, no cure no pay! Wilt u samenwerken ? Bel 0316-581911 of mail

Enthousiast geworden over over een partnership? Er zitten veel voordelen aan een samenwerking met elkaar. Samen werkt beter. Uw zichtbaarheid gaat enorm omhoog en wij promoten de locatie in een sterk en krachtig zakelijk netwerk. Wij voorzien u graag van een perfect passend advies !  Lees hier opmerkingen van enkele van onze partners die regelmatig veel aandacht krijgen in ons netwerk.

Op zoek naar vuurwerk in een partnership?

Met vriendelijke groet

Christel Gieling
Directeur Businessbookers BV

E-mail: sales@businessbookers.nl
Wij zijn ook direct bereikbaar op telefoonnummer 0316 – 581911.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een afspraak om te horen wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht