Samenwerken werkt

Uw locatie in beeld bij de doelgroep. Aantoonbare resultaten in omzet & bereik. Ga in gesprek met uw doelgroep.

Specialisatie
Het promoten van een locatie in een zakelijke markt met veel concurrentie is een kunst. Wij hebben jaren geinvesteert om publiek op te bouwen dat op een natuurlijke manier in hun eigen omgeving in contact komt met uw locatie. Zo heeft u direct resultaat en veel minder betaalde media nodig.

Duurzaam bestaan
Een traditionele reclamecampagne is per definitie tijdelijk. Locatie in beeld zorgt voor spontane naamsbekendheid, top-of-mind-awareness, inhoudelijke bekendheid, merkvoorkeur. Uw content in ons netwerk heeft een duurzaam bestaan en houdt zijn waarde zolang die vindbaar, relevant en aantrekkelijk geschreven is. Goede verhalen vertellen is het begin waarna wij zorgen voor goede distributie in een krachtig netwerk om echte blijvend waarde toe te voegen.

Storytelling

Aantrekkelijke content is erg effectief op social media. Er zijn blogs binnen ons netwerk die 100% functioneren door alleen maar te communiceren met een sterk groeiende zakelijke social media accounts en zo tienduizenden lezers maandelijks aan zich weten te binden. Er komt geen zoekmachine meer aan te pas ! Deze beslissers die veel meer actief zijn op social media weten hierdoor vaak uw locatie te vinden. Doordat wij uw verhaal blijven vertellen vergeten ze u niet en komt u meermaals tijdens beslissingstrajecten in beeld. 24/7 het hele jaar door.

U sluit naadloos aan op een behoefte
Bij contentmarketing biedt u informatie waarin iemand geïnteresseerd is en plaatst u dit zorgvuldig gekozen moment op een plek waar u uw doelgroep kunt ontmoeten.

Customer journey
Het door ons ontwikkelde analyse software TAS geeft inzichten in de customer journey anno 2018. Tas geeft ons al jaren inzichten in waar de conversies gemaakt worden en onze marketing is daar helemaal op afgestemd. Een hoge klantscore / boekingscore is verzekerd.

Arrangementen Specialisatie
Meer dan 20 jaar ervaring in het schrijven van krachtige WEB teksten voor uw arrangementen die beter converteren.

Krachtig reserveringsteam
Onze reserveringsspecialisten is scherp en uitermate gespecialiseerd in het binnenhalen van zakelijke reserveringen. Al meer dan 15 jaar hebben wij goede ervaringen in het samenwerken met reserveringsafdelingen van locaties.

Creatieve vrijheid
Met content marketing bepaalt u zelf de vorm en duur van uw boodschap. Wij denken graag mee. Businessbookers heeft verscheidene trendsettende campagnemethodes bedacht de afgelopen jaren, the sky is the limit! En alles, bereik en omzetten, is online meetbaar.

Vaste klanten
Wij mogen ons verblijden met een groot aantal terugkerende boekers. Trainingsbureaus, congres organisatoren , directeuren en personeelsverenigingen. Bij veel overheden zijn we een bekend kanaal om passende locaties te vinden. Wij adviseren deze terugkerende boekers maximaal 3 van onze locatie partners.

Adresgegevens

Enthousiast geworden over over een partnership? Wij, het gehele team van Businessbookers, voorzien u graag van een perfect passend advies én u krijgt veelzijdige ondersteuning bij het samenstellen van een marketingaanpak op maat!

Net als u, zijn wij op zoek naar vuurwerk in een partnership!

Businessbookers BV
Hoofdstraat 1
6942 AP Didam
E-mail: sales@businessbookers.nl

Wilt u in contact komen met ons vul dan hiernaast uw gegevens in.
Wij zijn ook direct bereikbaar op telefoonnummer 0316 – 581911.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een afspraak om te horen wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht